Jobba hos oss

Formelskrivare som bidrar till Sveriges säkerhet

Med unika uppgifter - för Sveriges säkerhet och integritet


På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vårt uppdrag är att bidra till att skydda Sverige och svenska intressen. Vårt uppdrags särart och den starka gemenskapen oss medarbetare emellan bidrar till att många väljer att stanna länge hos oss.

Variation i vardagen i en kunskapsintensiv organisation

FRA har unik kompetens inom många områden. Hos oss jobbar några av landets absolut främsta specialister inom till exempel signalspaning, informationssäkerhet och teknisk utveckling. Det betyder bland annat att du får mycket kompetenta kollegor som du kan dela kunskap med.

Citattecken
Det är ett kreativt och utvecklande jobb att befinna sig i en spännande teknikutveckling med känslan av att man gör någonting större som har med Sveriges säkerhet att göra.
Dag Hartelius, Generaldirektör FRA.

Förutom att du kommer lära dig av dina kollegor så värdesätter vi kontinuerlig utveckling. Det innebär bland annat att du kommer få växa professionellt för att kunna följa med i en föränderlig omvärld, men också som person för att du ska trivas.   

Många viktiga roller i en spännande arbetsmiljö


Vi har ett ovanligt uppdrag, samtidigt som vi är en helt vanlig arbetsplats — med medarbetare inom juridik, ekonomi, HR, säkerhet, information, administration och infrastruktur. Alldeles oavsett roll bidrar vi alla på vårt sätt till att stötta organisationen i att utföra det gemensamma uppdraget.

Du får en bra balans mellan arbete och privatliv


Arbetsuppgifterna är spännande och utmanande och med frihet under ansvar påverkar du din egen arbetssituation. Hos oss får du faktiskt inte ta med dig jobbet hem, vilket betyder att det är lätt att skapa balans mellan arbete och fritid.

Vem är du?


Om du vågar utmana dig själv, är kreativ och kan hitta nya sätt att lösa problem, samtidigt som du är ansvarsfull och lojal — då tror vi att du kan passa här. Oavsett bakgrund. För vi är övertygade om att olika bakgrunder är en styrka som gör att vi kan se på saker ur olika synvinklar för att hitta lösningar.

Självklart utgår vi från att du också är trygg i dig själv och har en tydlig moralisk kompass som ger dig hög integritet och ett gott omdöme. Dessutom bidrar du aktivt till ett öppet och gott arbetsklimat.

Ansökan

Via länken nedan hittar du de jobb vi har lediga för tillfället och där kan du också lägga in din ansökan.

Visa lediga tjänster

Om du inte hittar en tjänst som passar dig, kan du lägga in ditt CV i vår CV-databas. Du kan då kontinuerligt uppdatera din information i ditt CV samt skapa en jobbagent som meddelar dig när en ledig tjänst matchar din profil.

Skapa ditt CV

Postadress:
FRA, Box 301, 161 26 Bromma
Telefon: 08 - 471 46 00
Telefax: 08 - 471 48 53
E-post:fra@fra.se